Geld met een BKR notering

Het is natuurlijk goed om te kijken naar de mogelijkheden om een contract af te sluiten. Het kan een manier zijn om een grote aankoop te doen. Ook kan het helpen op een andere manier. Het kan soms zo zijn, dat je geen geld kunt lenen omdat je een bkr notering hebt. Doordat je in het verleden een keer een betaling hebt gemist is het niet meer mogelijk om nu op de normale manier een lening te krijgen. Zijn er dan echt geen mogelijkheden meer vraag je jezelf mogelijk af? Laten we kijken wat er allemaal kan vandaag de dag.

Een lening zonder bkr controle

Het is belangrijk om te kijken naar de manieren om geld te lenen zonder, dat men het bkr gaat controleren. Het is mogelijk bij een paar situaties. Laten we deze bespreken. De eerste is de flitslening of het minikrediet. Daarnaast zijn er nog leningen in de privésfeer mogelijk. Ze controleren ook niet je bkr. Dan zijn er nog de crowdfunding websites. Hier kun je ook gemakkelijk geld krijgen zonder een bkr controle.

Een flitskrediet

Er zijn volop mogelijkheden om een minikrediet of flitslening af te sluiten. Het is echter wel belangrijk, dat je een salarisstrookje ontvangt iedere maand. Ook moet je het geld wat je leent al binnen een maand aflossen. Het moet daarnaast ook nog eens zo zijn, dat de hoge kosten geen probleem voor je zijn.

Een flitskrediet is een lening van maximaal 30 dagen voor een laag bedrag van ongeveer 300 euro of minder. Het is een lening welke niet gemeld hoeft te worden bij het bureau krediet registratie te Tiel. Hierdoor is het een lening welke je kunt gebruiken voor een korte tijd, zonder dat het bkr gecontroleerd wordt.

Weet dus, dat het geld wel terug gestort moet worden na de dertig dagen. Anders heb je een probleem. Het is geen geldlening voor een lange termijn oplossing. Het is daarom ook geen groot geldbedrag.

Een lening van kennissen, vrienden of familie

Naast het flitskrediet kun je natuurlijk ook bij familie of vrienden aankloppen om een lening te krijgen. Het is dan mogelijk om van hun geld te lenen. Ze zullen het bkr niet controleren en buiten spel zetten. Het is belangrijk om te zorgen, dat je goede afspraken maakt over de lening. Geld lenen van vrienden of familie is iets wat vaak gemakkelijk kan, maar waarbij het wel belangrijk is om het geld op tijd af te lossen. Kom de afspraken na, zodat de relatie die je hebt niet verstoord wordt.

Een crowdfund lening

Een andere mogelijkheid is om een lening te nemen via een crowdfunding site. De groep zal je dan financieren. De eigenaar van de site zal het overzicht houden en zorgen, dat de mensen hun geld weer terug krijgt. Het is belangrijk om een goed verhaal te hebben om zo een financiering te krijgen. We weten zeker, dat ook jij de mogelijkheden kunt ontdekken van een crowdfunding financiering.

Een ander alternatief: een voorschot van je werkgever

Het is ook nog mogelijk om een voorschot te krijgen van je werkgever. Tenminste als je een baas hebt. Het is dan mogelijk om zonder een controle van je bkr een geldlening te krijgen. Je werkgever zal het geld vervolgens inhouden op je salaris voor de komende tijd. Op die manier los je het vanzelf weer af. Het is goed om hiervoor te kiezen.