De Goudse verhoogt belang in Voordegroei naar 20%

<span class="c5">De Goudse verhoogt belang in Voordegroei naar 20%</span>

De Goudse heeft aangekondigd dat het zijn belang in Voordegroei heeft verhoogd van 10% naar 20%. Dit financieringsplatform voor ondernemers heeft de interesse van de verzekeraar sinds 2019, toen ze voor het eerst aandeelhouder werden. Deze stap laat zien dat De Goudse vastbesloten is om te blijven investeren in de markt van zakelijk financieren voor het mkb op de lange termijn.

Strategische investering in de markt van zakelijk financieren

De beslissing van De Goudse om zijn belang in Voordegroei te vergroten, is een strategische zet om hun positie in de markt van zakelijk financieren voor het mkb te versterken. Door meer te investeren in dit financieringsplatform kunnen ze hun aanwezigheid in deze sector vergroten en profiteren van de groeikansen die het mkb te bieden heeft.

Toewijding aan ondersteuning van ondernemers

Met deze verhoging van hun belang in Voordegroei laat De Goudse zien dat ze zich toewijden aan het ondersteunen van ondernemers. Door te investeren in financieringsmogelijkheden voor het mkb, dragen ze bij aan de groei en ontwikkeling van deze bedrijven. Dit past bij de missie van De Goudse om ondernemers te helpen succesvol te zijn en bij te dragen aan een sterke economie.

Het bericht De Goudse vergroot belang in Voordegroei verscheen eerst op InFinance.