De nieuwe regeling voor hypotheekadviseurs

<span class="c5">De nieuwe regeling voor hypotheekadviseurs</span>

Jos Koets en Patrick Betman hebben een Eigen Woning Regeling Tool voor hypotheekadviseurs ontwikkeld. Hypotheekadviseurs hebben sinds 1 januari 2022 te maken met drie berekeningen: wettelijke berekening, wettelijke berekening kan-bepaling en draagplichtoverkomst. De tool kan hypotheekadviseurs helpen bij de fiscale berekeningen.

Wat houdt de Eigen Woning Regeling Tool in?

De Eigen Woning Regeling Tool is een handig instrument voor hypotheekadviseurs om de complexe fiscale berekeningen te kunnen maken die sinds 2022 verplicht zijn. Met deze tool kunnen adviseurs snel en accuraat de benodigde berekeningen uitvoeren en zo hun klanten beter van dienst zijn.

Belang van de juiste berekeningen

Het is essentieel voor hypotheekadviseurs om de juiste berekeningen te kunnen maken volgens de nieuwe regelingen. Hiermee kunnen zij hun klanten optimaal adviseren en problemen in de toekomst voorkomen. De Eigen Woning Regeling Tool biedt hiervoor een praktische oplossing.

Voordelen van de tool

De Eigen Woning Regeling Tool van Koets en Betman biedt diverse voordelen voor hypotheekadviseurs. Zo kunnen zij efficiënter werken, fouten voorkomen en hun klanten een betere service bieden. Door gebruik te maken van deze tool kunnen adviseurs zich onderscheiden in de markt en hun expertise verder uitbouwen.

Toekomstige ontwikkelingen

Het is belangrijk voor hypotheekadviseurs om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de sector, zoals de invoering van de Eigen Woning Regeling Tool. Door te investeren in kennis en tools zoals deze kunnen adviseurs zich blijven onderscheiden en hun klanten van waardevol advies voorzien.

Het bericht Eigen Woning Regeling Tool voor hypotheekadviseurs verscheen eerst op InFinance.