Syntrus Achmea Hypotheekdiensten wordt dochteronderneming van Achmea Bank**

<span class="c1">Syntrus Achmea Hypotheekdiensten wordt verbruikt van Achmea Bank**</span>

**Achmea splitst hypotheek- en vastgoedtak van Syntrus Achmea Real Estate & Finance**

Achmea kondigt aan dat vanaf 1 oktober 2024 de hypotheek- en vastgoedactiviteiten van Syntrus Achmea Real Estate & Finance zullen worden gesplitst. Deze organisatiewijziging is volgens Achmea van groot belang voor de verdere groei van het bedrijf in de sector van hypotheken en vastgoed.

**

Syntrus Achmea Hypotheekdiensten zal haar activiteiten, waaronder de originatie en het beheer van hypotheken, voortzetten als een dochteronderneming van Achmea Bank. Dit zal de focus en efficiëntie van de hypotheekdiensten versterken en bijdragen aan een betere dienstverlening aan klanten.

**Tussenkop: Groeikansen in hypotheken en vastgoed**

Door de splitsing van de hypotheek- en vastgoedtak van Syntrus Achmea Real Estate & Finance ziet Achmea nieuwe groeikansen in zowel de hypotheek- als de vastgoedmarkt. Het stelt het bedrijf in staat om zich nog beter te positioneren en te focussen op het benutten van kansen in deze sectoren.

**Tussenkop: Strategische beslissing voor toekomstige groei**

De beslissing om de hypotheek- en vastgoedactiviteiten te splitsen is een strategische zet van Achmea om zich voor te bereiden op toekomstige groei en ontwikkelingen in de markt. Door deze organisatiewijziging kan Achmea zich flexibeler opstellen en beter inspelen op veranderingen en kansen in de sector.

Al met al markeert de splitsing van de hypotheek- en vastgoedtak van Syntrus Achmea Real Estate & Finance een belangrijke mijlpaal voor Achmea en haar activiteiten in de hypotheek- en vastgoedmarkt. Het stelt het bedrijf in staat om zich nog sterker te positioneren en te groeien in deze strategisch belangrijke sectoren.