Nieuwe mogelijkheden voor online klantreizen**

<span class="c4">Nieuwe mogelijkheden voor online klantreizen**</span>

**

Advieskeuze heeft onlangs een technische upgrade van het platform uitgevoerd, waardoor zij nu ook de mogelijkheid bieden om op een efficiënte wijze online klantreizen met dashboards te ontwikkelen voor marktpartijen. Deze nieuwe functie opent de deur naar meer gepersonaliseerde en geoptimaliseerde online ervaringen voor zowel adviseurs als consumenten.

**Tussenkop: Burning Matches en de vernieuwde extranet omgeving**

Het IT-bedrijf 'Burning Matches' heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vernieuwing van de extranet omgeving van Advieskeuze. Door de technische expertise en innovatieve oplossingen van Burning Matches kon het platform worden geüpgraded naar een meer geavanceerde en gebruiksvriendelijke versie. Hierdoor kunnen gebruikers nu profiteren van een verbeterde online ervaring en meer mogelijkheden om hun klanten effectief te bereiken.

**Tussenkop: Lancering van de nieuwe website**

De lancering van de nieuwe website van Advieskeuze markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van het platform. Met een frisse en moderne uitstraling biedt de nieuwe website een verbeterde gebruikerservaring en meer functionaliteiten voor zowel adviseurs als consumenten. De lancering van de nieuwe website is een stap richting een nog betere online omgeving voor het vinden en vergelijken van financieel advies.

Door deze technische upgrade en de lancering van de nieuwe website, positioneert Advieskeuze zich als een toonaangevend platform voor het vinden van betrouwbaar en professioneel financieel advies. De nieuwe mogelijkheden voor online klantreizen en de verbeterde gebruikerservaring zullen zeker bijdragen aan het succes en de groei van het platform in de toekomst.