Wat is Vitaellis?

<span class="c4">Wat is Vitaellis?</span>

Met Vitaellis introduceren verzekeraar Aevitae, verzuim- en arbobegeleider Qees en Beek&Beek Ondernemersbegeleiding gezamenlijk een oplossing voor mkb-ondernemers en hun medewerkers, gericht op preventie en verzuim. De drie partijen richten zich met Vitaellis op het vroegtijdig signaleren van verzuimrisico’s, het voorkomen van uitval en vertrek en het volledig ontzorgen en begeleiden van verzuim en arbo.

Voordelen van Vitaellis voor mkb-ondernemers

Vitaellis biedt mkb-ondernemers verschillende voordelen. Zo helpt het bij het tijdig opsporen van mogelijke verzuimrisico's, waardoor preventieve maatregelen genomen kunnen worden om uitval te voorkomen. Daarnaast zorgt Vitaellis voor een complete ontzorging en begeleiding op het gebied van verzuim en arbo, waardoor ondernemers zich kunnen focussen op hun core business.

Samenwerking tussen Aevitae, Qees en Beek&Beek

De lancering van Vitaellis is het resultaat van een samenwerking tussen verzekeraar Aevitae, verzuim- en arbobegeleider Qees en Beek&Beek Ondernemersbegeleiding. Door de krachten te bundelen, kunnen zij een uitgebreide en geïntegreerde oplossing bieden aan mkb-ondernemers die te maken hebben met verzuim en arbogerelateerde vraagstukken.

Toegevoegde waarde van de combinatie van zorg- en verzuimverzekering

Het unieke aspect van Vitaellis is de combinatie van zorg- en verzuimverzekering in één pakket. Hierdoor worden zowel de medewerkers als de werkgever volledig ontzorgd op het gebied van gezondheid en verzuim. Dit leidt tot een betere samenwerking tussen alle betrokken partijen en een efficiëntere aanpak van verzuim en preventie binnen het bedrijf.

Door de lancering van Vitaellis kunnen mkb-ondernemers nu profiteren van een complete en geïntegreerde oplossing voor verzuim en arbo, waarmee zij hun medewerkers optimaal kunnen ondersteunen en de continuïteit van het bedrijf kunnen waarborgen.