Wat is Stichting Actief Klantbeheer?

<span class="c7">Wat is Stichting Actief Klantbeheer?</span>

Stichting Actief Klantbeheer is een non-profitorganisatie die zich richt op het vergroten van de financiële gezondheid van consumenten. De stichting fungeert als een verbindende factor tussen financieel adviseurs, banken en verzekeraars, met als doel het verbeteren van het relatieonderhoud voor consumenten.

Florius sluit zich aan bij Actief Klantbeheer

Florius, een belangrijke marktpartij op het gebied van financiële dienstverlening, heeft recentelijk besloten om zich aan te sluiten bij Stichting Actief Klantbeheer. Door zich aan te sluiten bij de stichting, laat Florius zien dat zij waarde hechten aan het bevorderen van de financiële gezondheid van consumenten en het verhogen van het niveau van relatieonderhoud.

Samenwerking tussen Florius en Actief Klantbeheer

Door de samenwerking tussen Florius en Stichting Actief Klantbeheer kunnen zij gezamenlijk streven naar het verbeteren van de financiële situatie van consumenten. Door de kennis en expertise van beide partijen te bundelen, kunnen zij effectievere strategieën ontwikkelen om consumenten te ondersteunen bij het beheer van hun financiën.

Voordelen voor consumenten

De samenwerking tussen Florius en Stichting Actief Klantbeheer biedt diverse voordelen voor consumenten. Zo kunnen zij profiteren van een hoger niveau van relatieonderhoud en betere ondersteuning bij het beheer van hun financiën. Daarnaast kunnen consumenten via deze samenwerking ook toegang krijgen tot meer informatie en advies op het gebied van financiële gezondheid.

Al met al is de aansluiting van Florius bij Stichting Actief Klantbeheer een positieve ontwikkeling voor zowel de financiële dienstverlener als voor consumenten, die hierdoor kunnen profiteren van een verbeterde financiële gezondheid en ondersteuning bij het beheer van hun financiën.