Nieuwsupdate

<span class="c3">Nieuwsupdate</span>

**Nick Jue nieuwe CEO NIBC**

NIBC heeft per 1 januari 2025 Nick Jue benoemd tot CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij volgt Paulus de Wilt op, die deze rol tot dan toe vervulde. Jue heeft een uitgebreide achtergrond in de bankensector, voornamelijk bij ING, waar hij diverse functies heeft bekleed binnen zowel consumer en retail banking als commercial banking.

**Ervaring bij ING**

Nick Jue heeft een langdurige carrière gehad bij ING, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in verschillende takken van de bankensector. Zijn brede kennis en expertise zullen van grote waarde zijn voor NIBC, een bank die zich richt op het leveren van gespecialiseerde financiële diensten aan middelgrote bedrijven en institutionele investeerders.

**Toekomstplannen voor NIBC**

Als nieuwe CEO van NIBC zal Nick Jue naar verwachting zijn stempel drukken op de toekomstplannen van de bank. Hij zal zich waarschijnlijk richten op het verder versterken van de positie van NIBC in de markt en het uitbreiden van de dienstverlening aan klanten. Door zijn uitgebreide ervaring in de bankensector zal Jue in staat zijn om strategische beslissingen te nemen die de groei en ontwikkeling van NIBC zullen stimuleren.

**Visie van Nick Jue**

In een reactie op zijn benoeming als CEO van NIBC heeft Nick Jue aangegeven enthousiast te zijn over de uitdagingen die voor hem liggen. Hij is vastbesloten om de positie van NIBC als toonaangevende speler in de financiële sector verder te versterken en de groei van de bank te bevorderen. Jue kijkt ernaar uit om samen te werken met het team van NIBC om gezamenlijk successen te behalen en de doelstellingen van de bank te realiseren.

Het bericht [Nick Jue nieuwe CEO NIBC](https://www.infinance.nl/artikel/nick-jue-nieuwe-ceo-nibc/) verscheen eerst op [InFinance](https://www.infinance.nl).