Wat is Scrum?

<span class="c7">Wat is Scrum?</span>

Scrum is een populaire projectmanagementmethode die vaak wordt gebruikt in softwareontwikkeling en andere projecten waarbij flexibiliteit en samenwerking belangrijk zijn. Het Scrum-proces bestaat uit korte iteraties, genaamd sprints, waarin het team werkt aan het leveren van waarde voor de klant. Door regelmatig feedback te krijgen en aanpassingen te maken, kan het team snel inspelen op veranderende eisen en prioriteiten.

Scrum Event 2024

Op 14 november organiseert Agile Scrum Group het Scrum Event met als thema 'een dag over veranderen van gedrag'. Met meer dan 300 bezoekers en meer dan 20 sprekers belooft het Scrum Event weer een inspirerende dag te worden. Tijdens het evenement zullen praktische handvatten worden geboden om de samenwerking binnen teams te verbeteren en klantinteracties te optimaliseren. Dit evenement is van waarde voor professionals die geïnteresseerd zijn in Agile en Scrum, en die hun kennis en vaardigheden op dit gebied willen verbeteren.

Sprekers en programma

Het Scrum Event 2024 zal een indrukwekkende line-up van sprekers hebben, variërend van ervaren Scrum Masters tot Agile coaches en experts op het gebied van gedragsverandering. Het programma zal bestaan uit keynote-speeches, workshops, en netwerkmogelijkheden om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere professionals in het veld.

Waarde van Scrum

Scrum biedt vele voordelen voor organisaties die het toepassen, waaronder verhoogde productiviteit, verbeterde kwaliteit van producten en diensten, en een grotere klanttevredenheid. Door het gebruik van Scrum kunnen teams efficiënter samenwerken, beter inspelen op veranderingen, en sneller waarde leveren aan de klant.

Al met al belooft het Scrum Event 2024 een waardevolle ervaring te worden voor professionals die geïnteresseerd zijn in Agile en Scrum, en die hun kennis en vaardigheden op dit gebied willen verdiepen.