Overname van Dijk & Van Emmerik door Meijers Vitaal

<span class="c7">Overnaam van Dijk & Van Emmerik door Meijers Vitaal</span>

Meijers Vitaal heeft onlangs het Amsterdamse psychologisch HR-adviesbureau Dijk & Van Emmerik overgenomen. Meijers Vitaal is een tak van verzekeringsmakelaar en employee benefits adviseur Meijers. Deze overname is bedoeld om de dienstverlening van Meijers Vitaal te versterken en past binnen de strategische diversificatie van het bedrijf.

Uitbreiding van expertise

Door de overname van Dijk & Van Emmerik kan Meijers Vitaal profiteren van de brede expertise van het HR-adviesbureau. Dit stelt Meijers Vitaal in staat om haar dienstverlening verder te verbeteren en haar klanten nog beter van dienst te zijn op het gebied van gezondheidsmanagement en werknemerswelzijn.

Versterking van de positie op de markt

Met de overname van Dijk & Van Emmerik versterkt Meijers Vitaal haar positie op de markt als toonaangevende speler op het gebied van vitaliteitsprogramma's en psychologisch HR-advies. Door de samenvoeging van de expertise van beide bedrijven kan Meijers Vitaal haar klanten een nog uitgebreider scala aan diensten aanbieden.

Toekomstplannen van Meijers Vitaal

Meijers Vitaal is van plan om de komende jaren verder te investeren in haar dienstverlening en haar positie op de markt te versterken. De overname van Dijk & Van Emmerik is slechts een van de stappen die het bedrijf neemt om haar groeiambities te realiseren. Door voortdurend te innoveren en in te spelen op de behoeften van haar klanten, wil Meijers Vitaal haar marktleiderschap behouden en uitbouwen.