Wat is proactief klantbeheer?

<span class="c4">Wat is proactief klantbeheer?</span>

Proactief klantbeheer houdt in dat een financiële dienstverlener zoals Hypotheek Visie actief contact onderhoudt met haar klanten, nog voordat er een specifieke vraag of behoefte is vanuit de klant. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat er regelmatig contactmomenten worden ingepland om de financiële situatie van de klant te bespreken, mogelijke wijzigingen door te nemen en advies te geven over eventuele nieuwe financiële producten of diensten die aansluiten bij de behoeften van de klant.

Het belang van proactief klantbeheer

Het belang van proactief klantbeheer wordt steeds meer erkend binnen de financiële sector. Door regelmatig contact te onderhouden met klanten en hen actief te adviseren, kunnen financiële dienstverleners zoals Hypotheek Visie een betere relatie opbouwen met hun klanten en hen helpen om financiële doelen te behalen. Dit kan leiden tot meer tevredenheid, loyaliteit en een hogere klantwaarde op de lange termijn.

Hypotheek Visie en proactief klantbeheer

Hypotheek Visie heeft besloten om proactief klantbeheer integraal onderdeel te maken van haar adviespraktijk. Dit betekent dat alle klanten van Hypotheek Visie automatisch toegang krijgen tot deze dienst, zonder dat zij daarvoor een aanvullend serviceabonnement hoeven af te sluiten. Op deze manier wil Hypotheek Visie haar klanten nog beter van dienst zijn en hen helpen om hun financiële situatie te optimaliseren.

Uriël Ballast, marketing directeur van Hypotheek Visie Centrale (HVC), benadrukt het belang van proactief klantbeheer: "Door actief contact te onderhouden met onze klanten en hen te adviseren op het juiste moment, kunnen we hen beter helpen om hun financiële doelen te bereiken. Dit past bij onze visie om klanten te ontzorgen en een langdurige relatie met hen op te bouwen."

Al met al is proactief klantbeheer een waardevolle toevoeging aan de dienstverlening van Hypotheek Visie, waarmee zij zich onderscheiden in de markt en tegemoetkomen aan de behoeften van hun klanten.