Over MS Amlin Insurance

<span class="c7">Over MS Amlin-verzekering</span>

MS Amlin Insurance heeft Michel Vilijn benoemd tot GreenTech Underwriting Manager Benelux. In deze rol zal hij zich volledig richten op het verzekeren van risico's waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Vilijn zal zich bezighouden met het verzekeren van projecten en initiatieven die bijdragen aan de transitie naar een duurzame samenleving.

Focus op duurzame technologieën

Volgens Ron Verhulsdonck, een vertegenwoordiger van MS Amlin Insurance, zijn er allerlei nieuwe technologieën en toepassingen nodig om de transitie naar een duurzame samenleving te realiseren. Denk hierbij aan houtbouw, zonnepanelen op daken en energieopslag in megabatterijen. Vilijn zal zich bezighouden met het verzekeren van projecten die gebruik maken van deze duurzame technologieën.

Duurzaamheid als prioriteit

Vilijn zal als GreenTech Underwriting Manager Benelux een belangrijke rol spelen in het bevorderen van duurzaamheid binnen de verzekeringssector. Door zich te focussen op projecten die bijdragen aan een duurzame toekomst, draagt MS Amlin Insurance bij aan een groenere en meer duurzame samenleving.

Het bericht over de benoeming van Michel Vilijn tot GreenTech Underwriting Manager Benelux verscheen eerst op de website van InFinance. MS Amlin Insurance zet hiermee een belangrijke stap in het bevorderen van duurzaamheid en het verzekeren van projecten die bijdragen aan een groenere toekomst.