Florius, ING en Munt genomineerd voor Gouden Spreekbuis 2024**

<span class="c5">Florius, ING en Munt genomineerd voor Gouden Spreekbuis 2024**</span>

**

Op basis van de uitkomsten van de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers zijn Florius, ING en Munt Hypotheken dit jaar genomineerd voor de Gouden Spreekbuis 2024. Het is de 27ste keer dat Blauw Research dit jaarlijks terugkerende onderzoek heeft uitgevoerd. De Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers meet de ontwikkeling van de prestaties van alle relevante hypotheekverstrekkers op de Nederlandse markt.

**Tussenkop: Wat is de Gouden Spreekbuis?**

De Gouden Spreekbuis is een prestigieuze prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die het beste scoort op het gebied van imago en klanttevredenheid. De winnaar wordt gekozen op basis van de resultaten van de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als betrouwbaarheid, service en klantgerichtheid.

**Tussenkop: Florius, ING en Munt in de race**

Florius, ING en Munt Hypotheken zijn dit jaar de genomineerden voor de Gouden Spreekbuis 2024. Deze drie hypotheekverstrekkers hebben volgens het onderzoek van Blauw Research het beste imago en scoren hoog op klanttevredenheid. De winnaar van de Gouden Spreekbuis zal tijdens een feestelijke uitreiking bekend worden gemaakt.

**Tussenkop: Impact van de Gouden Spreekbuis**

Het winnen van de Gouden Spreekbuis kan een grote impact hebben op de reputatie en het imago van een hypotheekverstrekker. Het laat zien dat de winnaar hoog scoort op belangrijke aspecten zoals klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Dit kan leiden tot meer klanten en een groter marktaandeel voor de winnende partij.

**Tussenkop: Voorgaande winnaars**

In voorgaande jaren hebben verschillende hypotheekverstrekkers de Gouden Spreekbuis in de wacht gesleept. Het winnen van deze prestigieuze prijs wordt gezien als een erkenning voor uitmuntendheid en kwaliteit binnen de hypotheekbranche. De genomineerden van dit jaar kunnen dan ook trots zijn op hun nominatie en de kans om deze prijs te winnen.

Het bericht [Gouden Spreekbuis 2024: Florius, ING of Munt](https://www.infinance.nl/artikel/gouden-spreekbuis-2024-florius-ing-of-munt/) verscheen eerst op [InFinance](https://www.infinance.nl).