Samenwerking met RegioBank

<span class="c7">Samenwerking met RegioBank</span>

<img width="658" height="395" src="https://www.infinance.nl/wp-content/uploads/2024/09/Kerstdiner.jpg" class="webfeedsFeaturedVisual wp-post-image" alt="" style="display: block; margin-bottom: 5px; clear:both;max-width: 100%;" decoding="async" fetchpriority="high" srcset="https://www.infinance.nl/wp-content/uploads/2024/09/Kerstdiner.jpg 658w, https://www.infinance.nl/wp-content/uploads/2024/09/Kerstdiner-300×180.jpg 300w" sizes="(max-width: 658px) 100vw, 658px" />

<p><img width="110" height="96" src="https://www.infinance.nl/wp-content/uploads/2024/09/Kerstdiner-110×96.jpg" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="" decoding="async" /></p>

Het Nationaal Ouderenfonds organiseert ook dit jaar weer speciaal voor ouderen een feestelijk kerstdiner. Veertig zelfstandig adviseurs van RegioBank helpen deze actie mogelijk te maken en zijn daarvoor deze week een crowdfunding gestart om zoveel mogelijk kerstdiners op te halen. Tijdens de feestdagen heeft iedereen behoefte aan warmte, samenzijn en gezelligheid. Helaas kunnen niet alle ouderen hier zelf voor zorgen en daarom is deze actie zo waardevol.

De samenwerking tussen het Nationaal Ouderenfonds en RegioBank is van groot belang voor het succes van dit initiatief. Dankzij de veertig zelfstandig adviseurs van RegioBank kunnen er meer ouderen worden bereikt en kunnen er meer kerstdiners worden georganiseerd. De adviseurs zetten zich belangeloos in voor dit goede doel en dragen op deze manier bij aan een warme en gezellige kerst voor ouderen die dit goed kunnen gebruiken.

Crowdfunding voor kerstdiners

Om zoveel mogelijk kerstdiners te kunnen organiseren voor ouderen die dit nodig hebben, is er een crowdfunding gestart door de zelfstandig adviseurs van RegioBank. Hiermee hopen zij voldoende financiële steun te krijgen om alle benodigdheden voor de kerstdiners te kunnen bekostigen. Elke bijdrage is van harte welkom en draagt bij aan het creëren van een onvergetelijke kerst voor ouderen die anders misschien alleen zouden zijn.

Het bericht <a href="https://www.infinance.nl/artikel/adviseurs-regiobank-starten-actie-voor-buurt-kerstdiners/">Adviseurs RegioBank starten actie voor buurt kerstdiners</a> verscheen eerst op <a href="https://www.infinance.nl">InFinance</a>.