Turhan Özgüner neemt afscheid van ING Intermediair

<span class="c6">Turhan Özgüner neemt afscheid van ING Intermediair</span>

Op HypoVak zal Turhan Özgüner afscheid nemen van het Nederlandse intermediair na een periode van 10 jaar als directeur van ING Intermediair. Zijn vertrek staat gepland op 1 november, waarna hij in Brussel aan de slag zal gaan als CEO van kredietverstrekker Record Credits, een dochteronderneming van ING België.

Visie op de toekomst van de branche

Turhan Özgüner staat bekend om zijn visie op de toekomst van de financiële branche en heeft zich ingezet voor innovatie en vooruitgang. Hij gelooft dat tools die de branche vooruit helpen niet voor zichzelf gehouden moeten worden, maar juist gedeeld moeten worden met anderen. Zijn tijd bij ING Intermediair was dan ook gericht op het ontwikkelen van nieuwe manieren om het intermediaire kanaal te versterken en te verbeteren.

Overstap naar Record Credits

Met zijn nieuwe rol als CEO van Record Credits zal Turhan Özgüner zijn expertise en ervaring inzetten om de kredietverstrekker verder te laten groeien en ontwikkelen. Hij zal zich richten op het optimaliseren van de dienstverlening en het creëren van meerwaarde voor klanten. Zijn overstap naar Record Credits markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij zich zal blijven inzetten voor innovatie en vooruitgang in de financiële sector.

Al met al laat het vertrek van Turhan Özgüner bij ING Intermediair een leegte achter, maar tegelijkertijd opent het nieuwe deuren voor zowel hemzelf als voor de organisaties waar hij zich voor inzet. Zijn toewijding aan vooruitgang en innovatie zal ongetwijfeld een blijvende impact hebben op de financiële branche in zowel Nederland als België.