ING wint Gouden Spreekbuis 2024

<span class="c5">ING wint Gouden Spreekbuis 2024</span>

ING heeft vandaag op HypoVak de Gouden Spreekbuis 2024 in ontvangst mogen nemen. Op basis van de uitkomsten van de Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers waren Florius, ING en Munt Hypotheken dit jaar genomineerd voor de Gouden Spreekbuis 2024. Het is de 27ste keer dat Blauw Research dit jaarlijks terugkerende onderzoek heeft uitgevoerd.

Wat is de Gouden Spreekbuis?

De Gouden Spreekbuis is een prestigieuze prijs in de hypotheekbranche die wordt uitgereikt aan de hypotheekverstrekker met de beste reputatie en imago onder consumenten. Het winnen van de Gouden Spreekbuis is een erkenning van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de diensten en producten van de winnende hypotheekverstrekker.

Waarom won ING de Gouden Spreekbuis 2024?

ING heeft de Gouden Spreekbuis 2024 gewonnen vanwege verschillende factoren, waaronder de klantgerichtheid, transparantie en innovativiteit van de hypotheekproducten en diensten die zij aanbieden. Daarnaast scoorde ING ook hoog op het gebied van klanttevredenheid en klantenservice, wat heeft bijgedragen aan het winnen van deze prestigieuze prijs.

Reactie van ING op het winnen van de Gouden Spreekbuis

Na het winnen van de Gouden Spreekbuis 2024 heeft ING aangegeven trots en vereerd te zijn met deze erkenning. De hypotheekverstrekker ziet de prijs als een bevestiging van hun inspanningen om klanten de beste service en producten te bieden. ING blijft zich inzetten voor het verbeteren en vernieuwen van hun hypotheekaanbod om zo aan de wensen en behoeften van hun klanten te blijven voldoen.

Het bericht ING wint Gouden Spreekbuis 2024 verscheen eerst op InFinance.