Samenwerking tussen VKG en Hiscox voor zakelijke verzekeringen

<span class="c7">Samenwerking tussen VKG en Hiscox voor zakelijke verzekeringen</span>

VKG is een volmachtsamenwerking aangegaan met Hiscox voor drie zakelijke verzekeringen. De bestuurdersaansprakelijkheid, beroepsaansprakelijkheid en de CyberClear cyberverzekering van Hiscox zijn binnen enkele minuten te berekenen en digitaal af te sluiten in de BedrijvenOpvangPolis, het zakelijke verzekeringspakket van VKG.

Voordelen van de samenwerking

Door de samenwerking tussen VKG en Hiscox kunnen zakelijke klanten van VKG profiteren van de expertise en kwalitatieve verzekeringen van Hiscox. De snelle en digitale afsluitmogelijkheden zorgen voor gemak en efficiëntie voor ondernemers die op zoek zijn naar de juiste dekking voor hun bedrijf.

Reactie van Arjan Roersma

Arjan Roersma, Sales & Development bij Hiscox, benadrukt het belang van de samenwerking met VKG. Hij noemt VKG een sterke partner en is enthousiast over de mogelijkheden die de samenwerking met zich meebrengt voor beide partijen en voor zakelijke klanten.

Toekomstige ontwikkelingen

De samenwerking tussen VKG en Hiscox op het gebied van zakelijke verzekeringen kan leiden tot verdere uitbreiding van het aanbod en meer maatwerkoplossingen voor specifieke branches of bedrijfstakken. Door gezamenlijk in te spelen op de behoeften van de markt, kunnen beide partijen hun positie versterken en hun dienstverlening verbeteren.

Het bericht Hiscox verleent drie zakelijke volmachten aan VKG verscheen eerst op InFinance.