Wat is het Adfiz Prestatie Onderzoek?

<span class="c2">Wat is het Adfiz Prestatieonderzoek?</span>

Het Adfiz Prestatie Onderzoek is een jaarlijks terugkerend onderzoek waarbij intermediairs de mogelijkheid hebben om verbeterinitiatieven of -projecten te nomineren. Dit onderzoek richt zich op vier belangrijke categorieën: verzekerbaarheid, ketenefficiency, klantbelang en duurzame ontwikkeling. Intermediairs kunnen tot en met 18 oktober hun nominaties indienen voor het Adfiz Prestatie Onderzoek 2025.

Nominaties voor het Adfiz Prestatie Onderzoek

Intermediairs worden aangemoedigd om voorbeelden bij verzekeraars te nomineren die volgens hen in aanmerking komen voor het Adfiz Prestatie Onderzoek. Door het delen van succesvolle initiatieven en projecten kunnen de deelnemers bijdragen aan een betere dienstverlening en samenwerking binnen de financiële sector.

Waarom is het Adfiz Prestatie Onderzoek belangrijk?

Het Adfiz Prestatie Onderzoek speelt een essentiële rol in het stimuleren van verbeteringen en innovaties binnen de financiële sector. Door het belichten van goede voorbeelden en best practices kunnen intermediairs en verzekeraars van elkaar leren en streven naar een hogere kwaliteit van dienstverlening voor klanten.

Hoe wordt de winnaar van het Adfiz Prestatie Onderzoek bepaald?

Na het indienen van de nominaties zullen deze beoordeeld worden door een deskundige jury. Deze jury zal de inzendingen evalueren op basis van criteria zoals innovativiteit, impact op de sector en duurzaamheid. De winnaars in elke categorie zullen bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Doe mee aan het Adfiz Prestatie Onderzoek 2025

Als intermediair is het belangrijk om je stem te laten horen en succesvolle initiatieven te delen met de sector. Door deel te nemen aan het Adfiz Prestatie Onderzoek 2025 draag je bij aan een positieve ontwikkeling van de financiële dienstverlening en maak je kans om als winnaar erkend te worden voor je inzet en prestaties.