Terugblik op HypoVak 2024

<span class="c7">Terugblik op HypoVak 2024</span>

Op donderdag 10 oktober vond de 21e editie van HypoVak plaats, inclusief twee drukbezochte plenaire sessies en veertien masterclasses. Het evenement vond plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en trok ruim 1.300 aanwezige hypotheekprofessionals.

Plenaire sessies en masterclasses

De dag bestond uit verschillende plenaire sessies en masterclasses waarin actuele onderwerpen en ontwikkelingen binnen de hypotheekmarkt werden besproken. Van de impact van digitalisering tot veranderende wet- en regelgeving, er was voor elk wat wils.

Netwerkmogelijkheden op de beursvloer

Naast de inhoudelijke programmaonderdelen was er ook volop gelegenheid om te netwerken op de beursvloer. Hypotheekprofessionals konden hier in contact komen met diverse aanbieders en collega's uit de branche, wat zorgde voor interessante gesprekken en nieuwe inzichten.

Terugkijken via video

Voor degenen die het evenement hebben gemist of bepaalde sessies nog eens willen bekijken, is goed nieuws. Het volledige programma van HypoVak 2024 is nu op video terug te kijken, zodat ook achteraf nog kennis kan worden opgedaan en inspiratie kan worden opgedaan voor de dagelijkse praktijk.

Meer informatie

Voor meer informatie over HypoVak en andere relevante evenementen binnen de financiële sector, kun je terecht op de website van InFinance. Hier vind je het laatste nieuws, achtergrondartikelen en aankondigingen van toekomstige evenementen.

Kortom, HypoVak 2024 was een geslaagde dag vol kennisdeling, netwerkmogelijkheden en inspiratie voor de hypotheekprofessionals die aanwezig waren. Met de mogelijkheid om de sessies terug te kijken via video, blijft de opgedane kennis ook na het evenement relevant en waardevol.