Overname van Verschure ICT Diensten door Tjip

<span class="c4">Overnaam van Verschure ICT Diensten door Tjip</span>

De Delftse softwareontwikkelaar Tjip heeft per oktober Verschure ICT Diensten overgenomen. Tjip is al ruim 25 jaar actief als softwareontwikkelaar in de financiële sector, met een focus op pensioenen, wonen & lenen en verzekeringen. De overname van Verschure is een strategische zet om de positie van Tjip in de pensioenmarkt te versterken en de groei van het bedrijf te versnellen.

Versterking van innovatieve positie in de pensioenmarkt

Met de overname van Verschure ICT Diensten wil Tjip zijn innovatieve positie in de pensioenmarkt versterken. Verschure ICT Diensten is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor pensioenfondsen en verzekeraars, waardoor de expertise van beide bedrijven gecombineerd kan worden om nog betere diensten en producten aan te bieden aan klanten in de financiële sector.

Samenwerking voor snellere groei en ontwikkeling

Door samen te werken met Verschure ICT Diensten, kan Tjip profiteren van de kennis en ervaring van het team van Verschure. Dit zal de groei en ontwikkeling van Tjip versnellen, waardoor het bedrijf nog beter in staat zal zijn om in te spelen op de veranderende behoeften van de markt en innovatieve oplossingen te bieden aan klanten.

Het bericht over de overname van Verschure ICT Diensten door Tjip is een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en markeert een nieuwe fase van groei en samenwerking in de financiële sector. Door de krachten te bundelen, zullen Tjip en Verschure in staat zijn om gezamenlijk nieuwe kansen te benutten en hun positie in de markt te versterken.

Het bericht <a href="https://www.infinance.nl/artikel/tjip-neemt-verschure-ict-diensten-over/">Tjip neemt Verschure ICT Diensten over</a> verscheen eerst op <a href="https://www.infinance.nl">InFinance</a>.