Achmea Investment Management benoemt Olaf van den Heuvel als directeur Investments

<span class="c7">Achmea Investment Management benoemd Olaf van den Heuvel als directeur Investments</span>

Olaf van den Heuvel is per 1 december 2024 benoemd tot directeur Investments bij Achmea Investment Management. Hij volgt Rogier Krens op, die zijn functie onlangs neerlegde. Van den Heuvel was de afgelopen vijf jaar Chief Investment Officer Nederland en bestuurslid van Aegon Investment Management.

Ervaring en achtergrond van Olaf van den Heuvel

Olaf van den Heuvel heeft een uitgebreide ervaring in de financiële sector, met name op het gebied van investeringen. Voor zijn tijd bij Aegon Investment Management heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij andere grote financiële instellingen. Zijn expertise en leiderschap worden gezien als waardevolle toevoegingen aan het team van Achmea Investment Management.

Reactie van Achmea op de benoeming

Daphne de Kluis, lid Raad van Bestuur van Achmea, is verheugd met de benoeming van Olaf van den Heuvel als directeur Investments. Ze prijst zijn kennis, ervaring en visie op het gebied van investeringen en is ervan overtuigd dat hij een belangrijke rol zal spelen in het verder ontwikkelen van de beleggingsstrategie van Achmea Investment Management.

Toekomstplannen van Achmea Investment Management

Met de benoeming van Olaf van den Heuvel als directeur Investments zet Achmea Investment Management een belangrijke stap in het versterken van haar positie in de markt. Het bedrijf is van plan om verder te groeien en haar dienstverlening uit te breiden om zo haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De komst van Van den Heuvel wordt gezien als een strategische zet om deze doelen te bereiken.

Het bericht Olaf van den Heuvel directeur Investments bij Achmea IM verscheen eerst op InFinance.