Achtergrond Antonio Cano

<span class="c5">Achtergrond Antonio Cano</span>

#

Antonio Cano is een ervaren bestuurder en toezichthouder in de internationale verzekeringsmarkt. Met meer dan 35 jaar aan directiefuncties bij gerenommeerde bedrijven zoals AMEV, Fortis, Caifor, AG Insurance en Ageas, brengt hij een schat aan kennis en expertise met zich mee naar zijn nieuwe rol als lid van de Raad van Commissarissen van Achmea.

# Tussenkop: Rol en verantwoordelijkheden RvC

Als lid van de Raad van Commissarissen zal Antonio Cano een belangrijke rol spelen in het toezicht houden op het bestuur van Achmea. De RvC is verantwoordelijk voor het goedkeuren van belangrijke beslissingen en het adviseren van het bestuur om de strategische doelen van de organisatie te bereiken. Met zijn uitgebreide ervaring en kennis van de verzekeringsmarkt zal Cano een waardevolle aanwinst zijn voor de RvC van Achmea.

# Tussenkop: Samenstelling RvC Achmea

Naast Antonio Cano bestaat de Raad van Commissarissen van Achmea uit andere ervaren professionals, waaronder Jan van den Belt. De diversiteit aan achtergronden en expertises binnen de RvC zorgt voor een goed evenwicht in het toezicht op het bestuur en de strategische besluitvorming van Achmea.

Met de benoeming van Antonio Cano versterkt Achmea haar positie als toonaangevende speler in de verzekeringsmarkt en zet zij zich in voor een solide governancestructuur die de belangen van haar klanten en stakeholders behartigt. Antonio Cano zal ongetwijfeld een waardevolle bijdrage leveren aan het succes en de groei van Achmea in de komende jaren.