Achtergrond Nh1816 Verzekering

<span class="c4">Achtergrond Nh1816 Verzekering</span>

Nh1816 Verzekering is een coöperatieve verzekeraar die al meer dan 200 jaar actief is in Nederland. De verzekeraar staat bekend om zijn persoonlijke benadering, betrokkenheid bij maatschappelijke initiatieven en focus op duurzaamheid. Het nieuwe hoofdkantoor in Oudkarspel is een belangrijke stap voor de verzekeraar om deze waarden te versterken en verder uit te dragen.

Ontwerp door Studio Piet Boon

Het nieuwe hoofdkantoor van Nh1816 Verzekering is ontworpen door het gerenommeerde Nederlandse ontwerpbureau Studio Piet Boon. Het ontwerp van het pand is strak, modern en duurzaam, passend bij de visie van Nh1816 Verzekering. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten en is zo ontworpen dat het een inspirerende werkomgeving biedt voor de bijna 200 medewerkers die er zullen werken.

Officiële opening en verhuizing

Op 20 september vond de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van Nh1816 Verzekering plaats. Na de eerste paal begin 2022 werd het pand in de zomer van 2024 opgeleverd en konden de medewerkers hun intrek nemen in het nieuwe kantoor. De opening werd gevierd met een feestelijke bijeenkomst waarbij ook de betrokken partijen en genodigden aanwezig waren.

Toewijding aan duurzaamheid

Het nieuwe hoofdkantoor van Nh1816 Verzekering is niet alleen ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit, maar ook met aandacht voor duurzaamheid. Het pand is voorzien van energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen en een efficiënte klimaatbeheersingssysteem. Nh1816 Verzekering zet hiermee een belangrijke stap in het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het verduurzamen van haar bedrijfsvoering.

Al met al markeert de opening van het nieuwe hoofdkantoor van Nh1816 Verzekering een belangrijke mijlpaal voor de verzekeraar. Het pand staat symbool voor de toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en innovatie en biedt een inspirerende werkomgeving voor de medewerkers. Met de officiële opening is Nh1816 Verzekering klaar voor een nieuwe fase in haar lange geschiedenis.