Achtergrond van de naamswijziging

<span class="c7">Achtergrond van de naamswijziging</span>

LeasePlan Bank heeft besloten om haar naam te veranderen naar Ayvens Bank. De Franse bank Société Générale is de grootste aandeelhouder van Ayvens Bank. Deze naamswijziging heeft geen invloed op de kernactiviteit van de bank, namelijk het online aanbieden van laagdrempelig sparen tegen aantrekkelijke rentetarieven.

Geschiedenis van LeasePlan Bank

LeasePlan Bank werd opgericht in 2010 door het mobiliteitsbedrijf LeasePlan. Het bedrijf zag destijds een groeiende behoefte aan online spaarproducten en besloot hierop in te spelen door de bank op te richten. Sindsdien heeft LeasePlan Bank een solide reputatie opgebouwd in de markt van online sparen.

Focus op klantgerichtheid

Ayvens Bank blijft zich sterk richten op klantgerichtheid en het bieden van een uitstekende service aan haar klanten. Door het online karakter van de bank kunnen klanten gemakkelijk en snel hun spaarzaken regelen, waar en wanneer het hen uitkomt. Dit sluit aan bij de trend van digitalisering binnen de financiële sector.

Toekomstplannen van Ayvens Bank

Met de naamswijziging naar Ayvens Bank wil de bank een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis inluiden. Ayvens Bank blijft streven naar groei en innovatie, om zo haar positie in de markt verder te versterken. De bank zal blijven investeren in technologische ontwikkelingen om haar dienstverlening te verbeteren en aan te passen aan de wensen van haar klanten.

Al met al markeert de naamswijziging naar Ayvens Bank een nieuw tijdperk voor de voormalige LeasePlan Bank, waarbij de focus op klantgerichtheid en innovatie centraal blijft staan.