Achtergrond van de overdracht van particuliere volmachtportefeuille

<span class="c6">Achtergrond van de overdracht van particuliere volmachtsportefeuille</span>

Jolanda Bron is aangesteld als Head of MGA van One Underwriting, het volmachtbedrijf van Aon Nederland. Zij wordt verantwoordelijk voor het verder vormgeven van het hernieuwde volmachtbedrijf na de verkoop van de particuliere volmachtportefeuille aan OpGroen. De meeste particuliere verzekeringen en diensten van Aon Groep Nederland zijn inmiddels overgedragen aan OpGroen. De overnemende partij bestaat uit een team van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het beheren van volmachtportefeuilles.

Belang van een goede overdracht

De overdracht van de particuliere volmachtportefeuille van Aon naar OpGroen is een belangrijke stap voor beide bedrijven. Het is essentieel dat deze overgang soepel verloopt om de continuïteit van de dienstverlening aan klanten te waarborgen. Door het inzetten van ervaren professionals zoals Jolanda Bron, kan er worden gezorgd voor een succesvolle en efficiënte overdracht van de portefeuille.

Toekomstplannen voor One Underwriting

Met Jolanda Bron aan het roer als Head of MGA van One Underwriting, heeft het volmachtbedrijf van Aon Nederland een duidelijke visie voor de toekomst. Het is de bedoeling om het volmachtbedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien in de markt. Door te blijven innoveren en te focussen op klantgerichte oplossingen, wil One Underwriting zich onderscheiden als een betrouwbare en toonaangevende speler binnen de verzekeringsbranche.

Al met al is de overdracht van de particuliere volmachtportefeuille van Aon naar OpGroen een strategische zet die zal bijdragen aan de groei en ontwikkeling van zowel Aon als OpGroen. Met Jolanda Bron aan boord als Head of MGA van One Underwriting, staat het volmachtbedrijf klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en de dienstverlening aan klanten naar een hoger niveau te tillen.