Agnes Joseph uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2024

<span class="c4">Agnes Joseph trad op tot Actuaris van het Jaar 2024</span>

#

Tijdens de jaarlijkse Dag van de Actuaris is Agnes Joseph door haar vakcollega's en een vakjury uitgeroepen tot Actuaris van het Jaar 2024. Joseph is sinds december 2023 lid van de Tweede Kamer voor Nieuw Sociaal Contract. Voordat ze de politiek inging, was Agnes Joseph actuaris bij Achmea Pensioenservices. Haar overstap naar de politiek werd zeer gewaardeerd door haar collega's en de jury, die haar prestaties als actuaris en haar inzet voor het vakgebied erkenden.

# Tussenkop: Achtergrond van Agnes Joseph

Agnes Joseph heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële sector en heeft veel ervaring opgebouwd als actuaris bij verschillende organisaties. Haar expertise en toewijding aan het vakgebied hebben haar geholpen om uit te blinken en te worden erkend als een van de beste actuarissen van het jaar.

# Tussenkop: Impact van Agnes Joseph in de politiek

Als lid van de Tweede Kamer voor Nieuw Sociaal Contract heeft Agnes Joseph zich ingezet voor het verbeteren van de financiële sector en het waarborgen van een eerlijke en transparante werkomgeving. Haar achtergrond als actuaris heeft haar een uniek perspectief gegeven op de financiële aspecten van beleidsbeslissingen, waardoor ze een waardevolle bijdrage levert aan het politieke debat.

# Tussenkop: Toekomstige vooruitzichten voor Agnes Joseph

Met haar benoeming tot Actuaris van het Jaar 2024 en haar rol in de Tweede Kamer, heeft Agnes Joseph een veelbelovende toekomst voor zich liggen. Haar vastberadenheid en deskundigheid zullen haar blijven onderscheiden en haar in staat stellen om een blijvende impact te hebben op zowel de financiële sector als de politiek.