Arjen Westra benoemd tot directeur Commercie bij DAS

<span class="c4">Arjen Westra vaste tot directeur Commercie bij DAS</span>

DAS heeft Arjen Westra aangesteld als de nieuwe directeur Commercie, waar hij op 1 oktober zal beginnen. Westra heeft in de afgelopen jaren verschillende consultancy- en interim-managementopdrachten buiten de verzekeringssector uitgevoerd. Voor zijn tijd bij DAS werkte hij bijna 24 jaar bij Aegon, waar hij verschillende functies bekleedde.

Ervaring en achtergrond van Arjen Westra

Arjen Westra heeft een uitgebreide ervaring op het gebied van commercie en management, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor DAS. Zijn achtergrond bij Aegon heeft hem een brede kennis van de verzekeringssector gegeven, wat hem zal helpen om de commerciële strategie van DAS verder te ontwikkelen en uit te voeren.

Barbara van der Kolff benoemd tot directeur HR bij DAS

Naast Arjen Westra heeft DAS ook Barbara van der Kolff aangesteld als directeur HR. Van der Kolff zal verantwoordelijk zijn voor het personeelsbeleid en de ontwikkeling van medewerkers binnen de organisatie. Haar ervaring op het gebied van human resources zal van onschatbare waarde zijn voor DAS.

Focus op groei en ontwikkeling

Met de benoeming van Arjen Westra en Barbara van der Kolff toont DAS haar focus op groei en ontwikkeling. Door ervaren professionals aan te trekken voor de functies van directeur Commercie en directeur HR, is DAS goed gepositioneerd om haar strategische doelstellingen te behalen en haar positie in de markt te versterken.

Het bericht DAS benoemt twee nieuwe directeuren is oorspronkelijk verschenen op InFinance.