Astrid van Helvoort nieuwe CEO Vanbreda Nederland

<span class="c5">Astrid van Helvoort nieuwe CEO Vanbreda Nederland</span>

Per 1 januari 2025 treedt Astrid van Helvoort aan als nieuwe CEO van Vanbreda Nederland. Zij volgt Coen van Ham op, die dan terugtreedt als CEO. Hij zal betrokken blijven bij het bedrijf als commissaris.

Over Astrid van Helvoort

Astrid van Helvoort heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de verzekeringsbranche. Met ruime ervaring en expertise zal zij naar verwachting een belangrijke rol spelen in de verdere groei en ontwikkeling van Vanbreda Nederland.

Toekomstplannen Vanbreda Nederland

Met de benoeming van Astrid van Helvoort als nieuwe CEO staat Vanbreda Nederland voor een nieuw tijdperk. De focus zal liggen op het versterken van de positie in de markt en het bieden van innovatieve verzekeringsoplossingen aan klanten.

Reactie van Coen van Ham

Coen van Ham heeft aangegeven trots te zijn op de stappen die met Vanbreda Nederland zijn gezet en kijkt uit naar zijn nieuwe rol als commissaris. Hij blijft betrokken bij het bedrijf en zal zijn kennis en ervaring blijven inzetten voor verdere groei.

Al met al is de benoeming van Astrid van Helvoort als nieuwe CEO van Vanbreda Nederland een belangrijke ontwikkeling voor het bedrijf. Met haar leiderschap en visie wordt verwacht dat Vanbreda Nederland haar positie in de markt verder zal versterken en succesvol zal blijven opereren in de toekomst.