Blinqx Verzekering & Hypotheek introduceert nieuwe online adviesdiensten

<span class="c7">Blinqx Verzekering & Hypotheek introduceert nieuwe online adviesdiensten</span>

Blinqx Verzekering & Hypotheek heeft onlangs Adviesbox Online en Fastlane gelanceerd, als aanvulling op hun bestaande cloud-platform eBlinqx. Hiermee bieden ze adviseurs meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit in het adviesproces. Product Manager Hypotheken Gijs van Hooijdonk benadrukt het belang van het blijven ondersteunen van de bestaande adviespakketten Adviesbox en DIAS Advies voor de huidige klanten.

Keuzevrijheid voor adviseurs

Met de lancering van Adviesbox Online en Fastlane wil Blinqx Verzekering & Hypotheek de adviseurs de mogelijkheid geven om te kiezen welke tools het beste bij hun manier van werken passen. Adviesbox Online biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om adviesgesprekken online te voeren, terwijl Fastlane gericht is op het versnellen van het adviesproces.

Diverse adviespakketten beschikbaar

Blinqx Verzekering & Hypotheek biedt nu vier verschillende adviespakketten aan: Adviesbox, Adviesbox Online, DIAS Advies en Fastlane. Dit stelt adviseurs in staat om te kiezen welke diensten het beste aansluiten bij hun behoeften en die van hun klanten. Door deze diversiteit aan pakketten hoopt Blinqx Verzekering & Hypotheek een breder publiek van adviseurs te kunnen bedienen.

Al met al ziet Blinqx Verzekering & Hypotheek af van het samenvoegen van hun adviespakketten en blijven ze investeren in nieuwe online adviesdiensten om de adviseurs optimaal te ondersteunen in hun werkzaamheden. Met de introductie van Adviesbox Online en Fastlane blijven ze innoveren en inspelen op de behoeften van de markt.