Directiewissel bij Nh1816 Verzekeringen

<span class="c4">Directiewissel bij Nh1816 Verzekeringen</span>

Nh1816 Verzekeringen heeft intern een druk jaar achter de rug, waarin onder andere een directiewissel plaatsvond. Het intermediair blijft als vanouds ontzettend tevreden over de verzekeraar en gunt Nh1816 voor de vijfde keer op rij de Gouden Lotus Award als beste Woonverzekeraar. Foto: CFRO Rémon Chattellon en Senior Manager Operations Rob Vissers nemen de Gouden […]

Innovatie bij Nh1816 Verzekeringen

Nh1816 Verzekeringen blijft zich continu innoveren om een toekomstvast businessmodel te behouden. Door in te spelen op de veranderende behoeften van klanten en de ontwikkelingen in de verzekeringsbranche, streeft Nh1816 ernaar om altijd voorop te lopen in de markt. Dit streven naar innovatie heeft mede bijgedragen aan het winnen van de Gouden Lotus Award als beste Woonverzekeraar voor de vijfde keer op rij.

Tevredenheid bij het intermediair

Het intermediair blijft zeer tevreden over Nh1816 Verzekeringen en waardeert de kwaliteit van de dienstverlening. Door een goede samenwerking en duidelijke communicatie weet Nh1816 Verzekeringen het vertrouwen van het intermediair te behouden. Dit heeft bijgedragen aan de langdurige relatie tussen Nh1816 en het intermediair, wat zich onder andere uit in het toekennen van de Gouden Lotus Award.

Nh1816 blijft streven naar excellente service en blijft investeren in innovatie om een toekomstvast businessmodel te waarborgen. Met een focus op klantgerichtheid en samenwerking met het intermediair, is Nh1816 Verzekeringen goed gepositioneerd voor verdere groei en succes in de toekomst.