Geschiedenis van De Goudse

<span class="c6">Geschiedenis van De Goudse</span>

De Goudse is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij met een rijke geschiedenis die teruggaat tot precies een eeuw geleden. Het bedrijf werd opgericht in 1924 en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een belangrijke speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Met een focus op het MKB-segment heeft De Goudse zich gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen voor ondernemers.

Kennisdag voor MKB-adviseurs

De jaarlijkse Kennisdag voor MKB-adviseurs is een belangrijk evenement georganiseerd door De Goudse om kennisdeling en netwerken binnen de sector te bevorderen. Dit jaar had de Kennisdag een extra feestelijk karakter vanwege het 100-jarig bestaan van De Goudse. Het evenement trok 300 deelnemers en bood een breed inhoudelijk programma met het thema 'Lang leve de nieuwe eeuw'.

Inhoudelijk programma en sprekers

Tijdens de Kennisdag werden de deelnemers getrakteerd op inspirerende sprekers en interessante workshops. Presentator Humberto Tan leidde het programma op het podium van Studio 21 in het Hilversumse Mediapark. Deelnemers konden genieten van presentaties en discussies over actuele onderwerpen die relevant zijn voor MKB-adviseurs, zoals digitalisering, duurzaamheid en ondernemerschap.

Toekomstgerichte thema's

Het thema 'Lang leve de nieuwe eeuw' was een passende keuze voor de Kennisdag, waarbij de focus lag op toekomstgerichte onderwerpen en ontwikkelingen binnen het MKB. Door vooruit te kijken en in te spelen op de veranderende behoeften van ondernemers, kunnen adviseurs zich blijven onderscheiden en meerwaarde bieden aan hun klanten.

Al met al was de Goudse MKB Kennisdag een geslaagd evenement waarbij kennisdeling, netwerken en inspiratie centraal stonden. Met het 100-jarig bestaan van De Goudse als extra feestelijke tintje, kijken de deelnemers terug op een waardevolle dag vol nieuwe inzichten en ontmoetingen.