Gwendolyn van Tunen benoemd tot Chief Financial Crime Officer bij de Volksbank

<span class="c7">Gwendolyn van Tunen gedeeld tot Chief Financial Crime Officer bij de Volksbank</span>

Gwendolyn van Tunen is vandaag begonnen als Chief Financial Crime Officer (CFCO) en lid van het Executive Committee van de Volksbank. Als CFCO is zij verantwoordelijk voor de invulling van de poortwachtersrol in het bestrijden van financiële criminaliteit. De benoeming is goedgekeurd door de Raad van Commissarissen en de toezichthouder en is voor een termijn.

Ervaring en achtergrond van Gwendolyn van Tunen

Gwendolyn van Tunen heeft een uitgebreide achtergrond in de financiële sector, met eerdere ervaring in het bestrijden van financiële criminaliteit. Voor haar benoeming bij de Volksbank heeft zij gewerkt bij verschillende grote financiële instellingen, waar zij haar expertise heeft opgebouwd op het gebied van compliance en risk management.

Belang van de rol van CFCO bij de Volksbank

Als Chief Financial Crime Officer speelt Gwendolyn van Tunen een cruciale rol bij het waarborgen van de integriteit van de Volksbank en het beschermen van de financiële belangen van haar klanten. Met haar kennis en ervaring zal zij ervoor zorgen dat de Volksbank voldoet aan alle regelgeving en zich actief inzet voor het voorkomen van financiële criminaliteit.

Toekomstplannen van de Volksbank onder leiding van Gwendolyn van Tunen

Met de benoeming van Gwendolyn van Tunen als Chief Financial Crime Officer zet de Volksbank een belangrijke stap in het versterken van haar positie als betrouwbare en integere financiële instelling. Onder haar leiding zal de Volksbank blijven investeren in het verbeteren van haar systemen en processen om financiële criminaliteit effectief te bestrijden en haar klanten de best mogelijke dienstverlening te bieden.

Het bericht Volksbank benoemt Chief Financial Crime Officer verscheen eerst op InFinance.