HypoVak geaccrediteerd door SEH

<span class="c7">HypoVak geaccrediteerd door SEH</span>

HypoVak is dit jaar voor het eerst in haar bestaan door SEH geaccrediteerd. Een bezoek aan het hypotheekevent op 10 oktober levert financieel adviseurs, naast een kennisboost, ook drie SEH PE (B)-punten op. De 21e editie van HypoVak vindt dit jaar plaats op donderdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

Wat is HypoVak?

HypoVak is een jaarlijks evenement dat zich richt op de hypotheekbranche. Het biedt financieel adviseurs en andere professionals in de sector de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends binnen de hypotheekmarkt. Het event is een uitstekende gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en inspiratie op te doen voor de toekomst.

SEH PE (B)-punten verdienen

Door de accreditatie van SEH kunnen financieel adviseurs die HypoVak bezoeken drie PE (B)-punten verdienen. Dit betekent dat zij hun kennis en vaardigheden kunnen bijspijkeren en tegelijkertijd punten verdienen die nodig zijn voor het behoud van hun SEH-certificering. Het is dus een win-winsituatie voor adviseurs die hun professionaliteit willen aantonen en up-to-date willen blijven in hun vakgebied.

Praktische informatie

De 21e editie van HypoVak vindt plaats op 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Het programma zal bestaan uit verschillende presentaties, workshops en netwerkmogelijkheden. Financieel adviseurs die willen deelnemen aan het event kunnen zich inschrijven via de website van HypoVak. Zorg ervoor dat je op tijd bent met inschrijven, want de interesse voor dit evenement is jaarlijks groot.

Al met al is HypoVak een waardevol evenement voor financieel adviseurs die actief zijn in de hypotheekbranche. Door de accreditatie van SEH kunnen zij niet alleen hun kennis vergroten, maar ook hun professionele status versterken. Het belooft een inspirerende dag te worden vol met waardevolle inzichten en nieuwe connecties.