Knab introduceert hypotheek voor zzp'ers

<span class="c6">Knab geïntroduceerde hypotheek voor zzp'ers</span>

Knab, de online bank, heeft aangekondigd dat zij hun diensten zullen uitbreiden naar de hypotheekmarkt met een speciaal product gericht op zzp'ers en kleine ondernemers. Dit is een unieke stap in de financiële sector, aangezien zzp'ers vaak moeite hebben om een hypotheek af te sluiten vanwege hun onregelmatige inkomen en beperkte zakelijke geschiedenis.

Toegang tot hypotheek na één jaar ondernemerschap

Een opvallend aspect van het nieuwe hypotheekproduct van Knab is dat zelfstandige ondernemers al na één jaar ondernemerschap in aanmerking kunnen komen voor een hypotheek. Dit is een verkorte periode in vergelijking met de meeste traditionele hypotheekverstrekkers, die vaak een minimale periode van drie jaar als vereiste stellen.

Persoonlijke adviseur voor zzp'ers

Een ander voordeel van de hypotheek van Knab is dat klanten een vaste Knab-adviseur toegewezen krijgen die gespecialiseerd is in de situatie en behoeften van zzp'ers. Dit betekent dat zzp'ers kunnen rekenen op persoonlijk advies dat afgestemd is op hun specifieke omstandigheden, wat kan helpen bij het vinden van een passende hypotheekoplossing.

Met deze nieuwe stap betreedt Knab een groeiende markt van zzp'ers en kleine ondernemers die behoefte hebben aan flexibele en toegankelijke financiële producten. Door zich te richten op deze doelgroep, hoopt Knab hun klantenbestand verder uit te breiden en hun positie als innovatieve speler in de financiële sector te versterken.

Het is duidelijk dat Knab met deze nieuwe hypotheek voor zzp'ers inspeelt op de veranderende behoeften van de markt en laat zien dat zij bereid zijn om maatwerkoplossingen te bieden voor specifieke doelgroepen. De toegang tot een hypotheek na slechts één jaar ondernemerschap en de persoonlijke adviseur voor zzp'ers zijn slechts enkele voorbeelden van hoe Knab zich onderscheidt van traditionele banken.