Nieuwsupdate

<span class="c5">Nieuwsupdate</span>

## Elly van Zadelhoff benoemd tot lid van de Geschillencommissie Kifid

Kifid heeft Elly van Zadelhoff benoemd tot lid van de Geschillencommissie. Zij vervult deze functie als nevenfunctie. Eveline Ruinaard, voorzitter van de Geschillencommissie, is blij met de benoeming van Van Zadelhoff. Ze prijst de ervaring die Van Zadelhoff meebrengt vanuit diverse beleidsfuncties, waaronder werk voor een ambtenarenbond, wetenschappelijk onderwijs, academische ziekenhuizen en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen.

## Toevoeging van expertise en diversiteit

Het toevoegen van Van Zadelhoff aan de Geschillencommissie brengt niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar ook een nieuwe invalshoek en expertise. Haar achtergrond in verschillende sectoren zorgt voor een diversiteit aan perspectieven binnen de commissie, wat kan leiden tot een nog objectievere afhandeling van geschillen.

## Belangrijke rol bij voorgaande functies

Naast haar werkzaamheden in diverse beleidsfuncties, heeft Van Zadelhoff ook een belangrijke rol gespeeld bij eerdere functies. Deze ervaring kan van onschatbare waarde zijn bij het behandelen van geschillen binnen Kifid. Haar kennis en inzicht zullen bijdragen aan een rechtvaardige en weloverwogen besluitvorming.

## Nieuwe impuls voor de Geschillencommissie

Met de benoeming van Elly van Zadelhoff als lid van de Geschillencommissie krijgt Kifid een nieuwe impuls. De commissie wordt versterkt door haar expertise en ervaring, wat kan leiden tot een efficiëntere afhandeling van geschillen en een verbeterde dienstverlening aan consumenten en financiële dienstverleners.

Het bericht [Elly van Zadelhoff nieuw lid Geschillencommissie Kifid](https://www.infinance.nl/artikel/elly-van-zadelhoff-nieuw-lid-geschillencommissie-kifid/) verscheen eerst op [InFinance](https://www.infinance.nl).