Ontstaan van FinRust

<span class="c7">Ontstaan ​​van FinRust</span>

FinRust is een financieel inzicht software die recentelijk onderdeel is geworden van Blinqx Verzekering & Hypotheek. Het team van FinRust, opgericht in 2016 door Marco Kok, Robert-Jan Vugts en Kees-Jan Evers, werd deze week verwelkomt door Blinqx. De missie van FinRust is om 'Iedereen financieel inzicht te geven'. Met de softwareoplossing van FinRust hebben financieel adviseurs een krachtig middel in handen om particulieren te helpen bij het verkrijgen van financieel inzicht.

Samenwerking met Blinqx

Door onderdeel te worden van Blinqx Verzekering & Hypotheek krijgt FinRust de mogelijkheid om hun softwareoplossing verder te ontwikkelen en te integreren in het aanbod van Blinqx. Deze samenwerking zal naar verwachting leiden tot een verbeterde dienstverlening voor klanten en een versterkt aanbod voor financieel adviseurs.

Toekomstplannen

Met de steun van Blinqx Verzekering & Hypotheek heeft FinRust ambitieuze plannen voor de toekomst. Het team zal zich blijven inzetten om financieel inzicht voor iedereen toegankelijk te maken en de software verder te ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen.

Al met al is de samenwerking tussen FinRust en Blinqx een veelbelovende stap voor beide partijen. Het samenvoegen van expertise en technologie zal naar verwachting leiden tot innovatieve oplossingen en een verbeterde dienstverlening in de financiële sector.