Over de samenwerking tussen Hienfeld en Computest Security

<span class="c6">Over de samenwerking tussen Hienfeld en Computest Security</span>

Computest Security en nicheverzekeraar Hienfeld hebben besloten om samen te werken om organisaties te ondersteunen bij het verzekeren van hun cyberrisico's op een effectieve manier. Deze samenwerking richt zich voornamelijk op organisaties met een omzet van meer dan 50 miljoen euro, waarbij de nadruk ligt op zowel preventie als verzekering van cyberrisico's.

Geïntegreerde oplossing voor cyberrisico's

De gezamenlijke aanpak van Computest Security en Hienfeld biedt een geïntegreerde oplossing voor cyberrisico's. Door de expertise van Computest Security op het gebied van cybersecurity te combineren met de verzekeringsmogelijkheden van Hienfeld, kunnen organisaties een holistische benadering hanteren bij het beheren van hun cyberrisico's. Dit betekent dat niet alleen de risico's worden gedekt door verzekeringen, maar dat er ook maatregelen worden genomen om deze risico's te minimaliseren en te voorkomen.

Focus op grote organisaties

De samenwerking tussen Hienfeld en Computest Security is gericht op grote organisaties met een aanzienlijke omzet. Deze bedrijven worden vaak geconfronteerd met complexe en geavanceerde cyberdreigingen, waardoor het cruciaal is om zowel preventieve maatregelen te nemen als de juiste verzekeringen af te sluiten. Door de krachten te bundelen, kunnen Hienfeld en Computest Security deze organisaties ondersteunen bij het beheren van hun cyberrisico's op een professionele en effectieve manier.

Al met al biedt de samenwerking tussen Hienfeld en Computest Security een waardevolle oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan een uitgebreide aanpak van hun cyberrisico's. Door preventie en verzekering te combineren, kunnen deze bedrijven zich beter beschermen tegen de steeds toenemende dreigingen op het gebied van cybersecurity.