Over de samenwerking tussen Obvion en Datakeeper

<span class="c7">Over de samenwerking tussen Obvion en Datakeeper</span>

Obvion heeft besloten om Datakeeper te kiezen als brondataleverancier voor hun hypotheekverstrekking. Deze samenwerking is vandaag van start gegaan en markeert ook de lancering van de nieuwe aflossingsvrije hypotheekcheck van Datakeeper. De persoonsdata die Obvion deelt met Datakeeper zal worden gebruikt voor zowel nieuwe hypotheken als voor het actief beheren van bestaande portefeuilles.

Voordelen van de aflossingsvrije hypotheekcheck

De aflossingsvrije hypotheekcheck van Datakeeper biedt diverse voordelen voor zowel Obvion als hun klanten. Door het gebruik van deze check kan Obvion de financiële situatie van klanten beter in kaart brengen en passende adviezen geven. Dit draagt bij aan een verantwoorde hypotheekverstrekking en helpt klanten om weloverwogen beslissingen te nemen over hun hypotheek.

Toekomstige ontwikkelingen in de samenwerking

Naast het gebruik van de aflossingsvrije hypotheekcheck, zijn er ook plannen voor verdere samenwerking tussen Obvion en Datakeeper. Zo kunnen er in de toekomst nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld op basis van de gedeelde data. Deze innovaties zullen het proces van hypotheekverstrekking verder optimaliseren en klanten nog beter van dienst zijn.

Al met al belooft de samenwerking tussen Obvion en Datakeeper veel goeds voor zowel de hypotheekverstrekker als hun klanten. Door het delen van persoonsdata en het gebruik van innovatieve tools zoals de aflossingsvrije hypotheekcheck, kunnen zij samenwerken aan een financieel gezonde toekomst voor alle betrokken partijen.