Over Esther Jelsma

<span class="c5">Over Esther Jelsma</span>

Esther Jelsma is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe Directeur CMV (Commercie, Marketing en Verzekeringen) bij Arag. In haar nieuwe rol zal zij leiding geven aan verschillende afdelingen binnen het bedrijf, waaronder Commercie, Marketing, Rendement & Risico, Acceptatie, CIS, Juridisch Servicecenter en Arag Direct On Demand. Jelsma neemt deze positie over van Carola Wijkamp-Hermsen, die nu als CEO bij De Vereende werkzaam is.

Carrière Esther Jelsma

Esther Jelsma heeft een indrukwekkende carrière achter de rug in de verzekeringsbranche. Met ruime ervaring op het gebied van commercie, marketing en verzekeringen, is zij een waardevolle aanwinst voor Arag. Haar leiderschapskwaliteiten en strategisch inzicht zullen naar verwachting bijdragen aan het succes en de groei van het bedrijf.

Toekomstplannen bij Arag

Als nieuwe Directeur CMV zal Esther Jelsma zich richten op het verder ontwikkelen en uitbouwen van de verschillende afdelingen binnen Arag. Met een sterke focus op klanttevredenheid en innovatie, zal zij streven naar het versterken van de positie van Arag in de markt. Jelsma zal zich ook bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten die aansluiten bij de behoeften van de klanten.

Door haar uitgebreide kennis en ervaring in de verzekeringsbranche, zal Esther Jelsma naar verwachting een belangrijke rol spelen in de verdere groei en ontwikkeling van Arag. Haar benoeming als Directeur CMV markeert een nieuw hoofdstuk in haar carrière en biedt haar de mogelijkheid om haar expertise en leiderschap verder te ontplooien.