Over Lineke Sneller

<span class="c2">Over Lineke Sneller</span>

Lineke Sneller is benoemd tot lid van de raad van commissarissen van APG Groep. Zij zal per 1 november beginnen en de positie overnemen van Dick van Well, wiens tweede termijn dit jaar afloopt. De benoeming van Sneller geldt voor een termijn van vier jaar.

Ervaring en achtergrond

Lineke Sneller is een ervaren commissaris met een achtergrond in technologie, innovatie en [vul aan]. Ze heeft een succesvolle carrière achter de rug en heeft haar sporen verdiend in verschillende leidinggevende posities. Haar brede kennis en ervaring zullen van grote waarde zijn voor APG Groep.

Toekomstvisie voor APG Groep

Met de benoeming van Lineke Sneller als lid van de raad van commissarissen zet APG Groep een belangrijke stap in het versterken van haar governancestructuur. Sneller zal een frisse blik en nieuwe inzichten brengen, wat zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf.

Reactie van APG Groep

APG Groep is verheugd met de komst van Lineke Sneller als nieuw lid van de raad van commissarissen. Haar expertise en leiderschap zullen van onschatbare waarde zijn voor de organisatie. APG Groep kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking en is ervan overtuigd dat Sneller een waardevolle bijdrage zal leveren aan het succes van het bedrijf.

Het bericht "Lineke Sneller lid raad van commissarissen APG Groep" is oorspronkelijk gepubliceerd op InFinance.