Over Miranda van Rijswijk

<span class="c6">Over Miranda van Rijswijk</span>

Miranda van Rijswijk heeft onlangs de overstap gemaakt naar serviceprovider Capsearch, waar zij aan de slag gaat als commercieel directeur. Voorheen was Van Rijswijk werkzaam als Channel Distributie Manager bij Ingage Franchise, waar zij verantwoordelijk was voor de partnerships met het intermediair. Ook heeft zij ervaring opgedaan bij BNP Paribas Cardif voordat zij bij Ingage Franchise aan de slag ging.

Nieuwe uitdaging bij Capsearch

Bij Capsearch zal Miranda van Rijswijk een nieuwe uitdaging aangaan als commercieel directeur. Haar ervaring in het werken met intermediairs en het opbouwen van sterke partnerships zal van grote waarde zijn voor Capsearch. De directeur van Capsearch is dan ook verheugd met de benoeming van Van Rijswijk en kijkt uit naar de samenwerking met haar.

Toekomstplannen en ambities

Als commercieel directeur bij Capsearch zal Miranda van Rijswijk zich gaan richten op het verder uitbouwen van de dienstverlening en het versterken van de positie van Capsearch in de markt. Haar kennis en ervaring zullen een belangrijke rol spelen in het realiseren van de toekomstplannen en ambities van het bedrijf.

Veranderingen in de financiële sector

De benoeming van Miranda van Rijswijk als commercieel directeur bij Capsearch is een voorbeeld van de veranderingen die gaande zijn in de financiële sector. Het belang van sterke partnerships en een goede dienstverlening wordt steeds groter, en bedrijven zoals Capsearch spelen hierop in door ervaren professionals aan te trekken zoals Van Rijswijk.

Conclusie

Met haar achtergrond en ervaring zal Miranda van Rijswijk een waardevolle toevoeging zijn voor Capsearch als commercieel directeur. Haar benoeming markeert een nieuwe fase voor zowel Van Rijswijk als voor Capsearch, en belooft veel goeds voor de toekomst van het bedrijf.