Over Rabobank Intermediair

<span class="c5">Over Rabobank Intermediair</span>

#

Rabobank Intermediair is een onderdeel van Rabobank dat zich richt op het onderhouden van relaties met lokale adviseurs in Nederland. Het doel van Rabobank Intermediair is om de samenwerking met deze adviseurs te versterken en hen te ondersteunen bij het adviseren van klanten.

# Tussenkop: De rol van de accountmanagers

De 18 accountmanagers van Rabobank Intermediair spelen een belangrijke rol in het onderhouden van de relaties met de lokale adviseurs. Zij zijn verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van deze adviseurs, zodat zij optimaal kunnen samenwerken met Rabobank en hun klanten goed kunnen adviseren.

# Tussenkop: Regionale aanwezigheid en bekendheid

Een uniek aspect van de accountmanagers van Rabobank Intermediair is dat zij allemaal wonen en werken in de regio waarin zij actief zijn. Hierdoor zijn zij altijd dichtbij en bekend met de lokale actualiteit, gebruiken en gewoontes. Dit zorgt ervoor dat zij goed kunnen inspelen op de behoeften van de lokale adviseurs en klanten.

# Tussenkop: Persoonlijke benadering

Door de regionale aanwezigheid van de accountmanagers kunnen zij een persoonlijke benadering hanteren richting de lokale adviseurs. Zij zijn het aanspreekpunt voor deze adviseurs en kunnen hen voorzien van maatwerk ondersteuning en advies. Dit draagt bij aan een sterke en duurzame samenwerking tussen Rabobank Intermediair en de lokale adviseurs.

# Tussenkop: Kennismaking met de accountmanagers

De 18 accountmanagers van Rabobank Intermediair vormen samen een team van professionals die klaarstaan om de lokale adviseurs te ondersteunen. Door hun regionale aanwezigheid en persoonlijke benadering zijn zij een waardevolle schakel tussen Rabobank en de adviseurs. Maak kennis met deze accountmanagers en ontdek hoe zij bijdragen aan een succesvolle samenwerking binnen Rabobank Intermediair.