Over Scildon

<span class="c4">Boven Scildon</span>

#

Scildon is een Nederlandse verzekeraar die gespecialiseerd is in levensverzekeringen en pensioenoplossingen. Het hoofdkantoor van Scildon is gevestigd in Hilversum.

# Tussenkop: Benoeming van Edwin Bekkering

Op 1 oktober is Edwin Bekkering benoemd tot CFRO a.i. van Scildon. Hij neemt tijdelijk de functie over van René Tuitert, en zal deze positie bekleden tot half maart 2025.

# Tussenkop: Ervaring van Edwin Bekkering

Edwin Bekkering brengt een schat aan kennis en ervaring met zich mee naar Scildon. Hij begon zijn carrière bij KPMG en heeft de afgelopen vijftien jaar diverse directierollen vervuld binnen de financiële sector.

Met de benoeming van Edwin Bekkering als CFRO a.i. versterkt Scildon haar leiderschapsteam en zet zij in op verdere groei en ontwikkeling binnen de verzekeringsmarkt. Bekkering zal een belangrijke rol spelen in het sturen van de financiële strategie van de verzekeraar en het waarborgen van een solide financiële basis voor de toekomst.

De benoeming van Bekkering is een belangrijke stap voor Scildon en onderstreept het streven van de verzekeraar naar professionaliteit en expertise op het gebied van financiën en risicomanagement. Met zijn achtergrond en ervaring zal Bekkering een waardevolle bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van Scildon als toonaangevende speler in de verzekeringsbranche.