Quion Groep behoudt hoge service-ratings van Fitch Ratings

<span class="c4">Quion Groep bereikt hoge service-ratings van Fitch Ratings</span>

Fitch Ratings heeft onlangs de 1-/1-rating voor zowel primary als special servicing van hypotheekservicer Quion Groep voor de vierde keer op rij geprolongeerd. Dit betekent dat Quion Groep nog steeds wordt erkend voor de uitstekende diensten die zij verlenen op het gebied van hypotheekservicing.

Groeiende portefeuille en processen ondanks dalende markt

Fitch Ratings heeft opgemerkt dat Quion blijft groeien in portefeuille en processen, ondanks de uitdagende omstandigheden van de dalende hypothekenmarkt. Dit laat zien dat Quion Groep veerkrachtig is en in staat is om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden.

Waardering voor mid- en backoffice

De rating voor primary servicing (RPS) van Quion Groep krijgt waardering voor de wijze waarop de mid- en backoffice processen worden uitgevoerd. Dit toont aan dat Quion Groep niet alleen sterk is in het bedienen van klanten, maar ook in het efficiënt uitvoeren van interne processen.

Al met al is het behoud van de hoge service-ratings van Fitch Ratings een bevestiging van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Quion Groep als hypotheekservicer. Het laat zien dat zij blijven voldoen aan de hoge standaarden die worden gesteld in de financiële dienstverlening.