Sterke groei in aantal nieuw geopende pensioenrekeningen

<span class="c6">Sterke groei in aantal nieuw geopende pensioenrekeningen</span>

Brand New Day heeft in de eerste zes maanden van 2024 een sterke groei gezien in het aantal nieuw geopende pensioenrekeningen. Het aantal is met maar liefst 30% toegenomen, wat aangeeft dat steeds meer mensen kiezen voor Brand New Day als hun pensioenbank.

Verwachtingen voor de tweede helft van het jaar

Voor de tweede helft van het jaar verwacht Brand New Day dat er nog meer nieuwe pensioenrekeningen geopend zullen worden. Naast de 18.000 rekeningen die al geopend zijn in de eerste helft van het jaar, wordt er verwacht dat er nog minimaal 30.000 nieuwe pensioenrekeningen bij zullen komen. Deze groei laat zien dat Brand New Day een populaire keuze is onder mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele pensioenbank.

Derde pijlerpensioen als groeipijler voor Brand New Day

Het succes van Brand New Day in het aantrekken van nieuwe klanten voor hun pensioenrekeningen kan worden toegeschreven aan de focus op de derde pijlerpensioen. De derde pijlerpensioen, ook wel bekend als het aanvullend pensioen, biedt mensen de mogelijkheid om extra pensioen op te bouwen bovenop hun AOW en werkgeverspensioen. Brand New Day heeft zich gepositioneerd als een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele en transparante manier om hun pensioen aan te vullen.

Al met al laat de sterke groei in het aantal nieuw geopende pensioenrekeningen zien dat Brand New Day goed op weg is om een belangrijke speler te worden in de pensioenmarkt. Met de verwachting van nog meer groei in de tweede helft van het jaar, lijkt de toekomst rooskleurig voor deze pensioenbank.