Stijn Réz nieuwe commercieel directeur Klaverblad

<span class="c4">Stijn Réz nieuwe commercieel directeur Klaverblad</span>

#

Stijn Réz is per 1 september 2024 de nieuwe commercieel directeur van Klaverblad Verzekeringen. Réz maakt de overstap van Chubb, waar hij Head of Broker Management Benelux was. Voor zijn tijd bij Chubb had hij diverse functies bij Reaal (Vivat), waaronder directeur Volmacht, directeur Verkoop en directeur Intermediaire distributie. In eerdere rollen bij Aegon heeft hij ruime ervaring opgedaan in de verzekeringsbranche.

# Tussenkop: Ervaring en expertise van Stijn Réz

Réz brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar Klaverblad Verzekeringen. Zijn achtergrond in brokerage management en intermediaire distributie zal hem helpen om de commerciële strategie van Klaverblad verder te ontwikkelen en uit te voeren. Als voormalig directeur Volmacht bij Reaal heeft Réz ook ervaring met het werken met tussenpersonen en het opbouwen van sterke relaties in de sector.

# Tussenkop: Klaverblad Verzekeringen en de benoeming van Stijn Réz

Klaverblad Verzekeringen is verheugd met de benoeming van Stijn Réz als nieuwe commercieel directeur. Met zijn bewezen staat van dienst en leiderschapskwaliteiten zal Réz een waardevolle aanwinst zijn voor het team van Klaverblad. Zijn kennis van de markt en zijn strategisch inzicht zullen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf in de komende jaren.

# Tussenkop: Toekomstplannen en visie van Stijn Réz bij Klaverblad

Als commercieel directeur zal Stijn Réz zich richten op het versterken van de positie van Klaverblad Verzekeringen in de markt en het uitbouwen van de relaties met tussenpersonen en klanten. Hij zal zich inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve verzekeringsproducten en het verbeteren van de dienstverlening aan klanten. Met zijn gedrevenheid en passie voor de sector zal Réz een belangrijke rol spelen in de verdere groei van Klaverblad Verzekeringen.

Het bericht [Stijn Réz nieuwe commercieel directeur Klaverblad](https://www.infinance.nl/artikel/stijn-rez-nieuwe-commercieel-directeur-klaverblad/) verscheen eerst op [InFinance](https://www.infinance.nl).