TAF Verzekeringen wint drie Gouden Lotus Awards

<span class="c0">TAF Verzekeringen wint drie Gouden Lotus Awards</span>

#

TAF Verzekeringen heeft dit jaar een unicum bereikt door maar liefst drie Gouden Lotus Awards in ontvangst te mogen nemen. Onder deze awards bevindt zich de prijs voor beste ORV- en AOV-aanbieder. Het intermediair waardeert vooral de combinatie van 'persoonlijk en digitaal' die TAF biedt, wat resulteert in tevredenheid en waardering van klanten.

# Tussenkop: Passende oplossingen voor iedere ondernemer

TAF Verzekeringen staat bekend om het bieden van op maat gemaakte oplossingen voor iedere ondernemer. Of het nu gaat om een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) of een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV), TAF zorgt ervoor dat klanten de juiste dekking en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

# Tussenkop: Optimaal digitaal en persoonlijk

Het succes van TAF Verzekeringen kan worden toegeschreven aan hun benadering van 'optimaal digitaal en persoonlijk'. Door gebruik te maken van geavanceerde digitale tools en systemen, kunnen klanten gemakkelijk en efficiënt hun verzekeringen beheren en aanpassen. Tegelijkertijd blijft TAF een persoonlijke benadering hanteren door klanten de mogelijkheid te bieden om contact op te nemen met een adviseur voor advies en ondersteuning.

Al met al laat TAF Verzekeringen zien dat het mogelijk is om zowel digitaal als persoonlijk te zijn in de verzekeringsbranche, en daarmee waarde toe te voegen aan het intermediair en hun klanten.