Terugblik op een geslaagde 10e editie van HBC & VCN Summerschool

<span class="c6">Terugblik op een geslaagde 10e editie van HBC & VCN Summerschool</span>

VCN & Hypotheek Business Club hebben met trots teruggekeken op de succesvolle 10e editie van de jaarlijkse HBC & VCN Summerschool. Dit jaar werden vijf webinars aangeboden over hypotheken en kredieten, verspreid over vijf weken. Het doel van de Summerschool was om kennis te delen en nieuwe inzichten op te doen in de financiële sector.

Steun voor Stichting ALS

Een belangrijk aspect van de HBC & VCN Summerschool was de steun voor Stichting ALS als goed doel. Bij iedere inschrijving en tijdens de webinars werd geld ingezameld voor deze stichting, die zich inzet voor onderzoek naar de ziekte ALS en het verbeteren van de kwaliteit van leven van ALS-patiënten.

Cheque overhandigd aan Stichting ALS

Als afsluiting van de Summerschool werd er een cheque overhandigd aan Stichting ALS met de opbrengst van de inschrijvingen en donaties tijdens de webinars. Dit gebaar van solidariteit en steun toonde de betrokkenheid van de deelnemers en organisatoren bij het goede doel.

Toekomstplannen voor HBC & VCN Summerschool

Na het succes van de 10e editie van de HBC & VCN Summerschool zijn er plannen om de Summerschool in de toekomst verder uit te breiden en te ontwikkelen. Door het combineren van kennisdeling, netwerken en het steunen van goede doelen hopen de organisatoren een blijvende impact te maken in de financiële sector en daarbuiten.

Met de steun van de deelnemers en partners zal de HBC & VCN Summerschool blijven groeien en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.