Voordelen van de Lijfrentelijn voor adviseurs

<span class="c7">Voordelen van de Lijfrentelijn voor adviseurs</span>

Scildon heeft onlangs de Lijfrentelijn voor adviseurs geopend, waar zij direct antwoord kunnen krijgen op al hun vragen met betrekking tot lijfrente. Dit initiatief is bedoeld om adviseurs te helpen hun klanten efficiënter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Ingrid Oudhuis, directeur Particulier bij Scildon, benadrukt het belang van een snelle en adequate service voor adviseurs. Zij stelt dat het frustrerend kan zijn om lang te moeten wachten op antwoorden, vooral wanneer dit invloed heeft op de dienstverlening aan klanten.

Hoe werkt de Lijfrentelijn?

De Lijfrentelijn van Scildon is bedoeld om adviseurs directe ondersteuning te bieden bij alle vragen die zij hebben over lijfrente producten. Door simpelweg contact op te nemen met de Lijfrentelijn, kunnen adviseurs snel en efficiënt antwoorden krijgen op hun vragen. Dit zorgt ervoor dat zij hun klanten beter kunnen adviseren en ondersteunen bij het nemen van financiële beslissingen.

Toekomstplannen van Scildon

Scildon blijft zich inzetten voor het verbeteren van de dienstverlening aan adviseurs en klanten. Door initiatieven zoals de Lijfrentelijn te introduceren, toont Scildon haar toewijding aan het bieden van hoogwaardige en klantgerichte service. In de toekomst kunnen adviseurs en klanten nog meer innovatieve oplossingen en ondersteuning van Scildon verwachten.

Al met al is de introductie van de Lijfrentelijn een stap in de goede richting voor Scildon en haar streven naar het leveren van uitstekende dienstverlening aan adviseurs en klanten in de financiële sector.