Wat houdt de samenwerking tussen Zego en DriverLinQ in?

<span class="c7">Wat houdt de samenwerking tussen Zego en DriverLinQ in?</span>

Zego, een insurtech bedrijf dat gespecialiseerd is in verzekeringsoplossingen voor wagenparken, heeft aangekondigd dat ze een strategische samenwerking aangaan met DriverLinQ. Door deze samenwerking kunnen Zego-klanten nu profiteren van een optionele module die gericht is op schadepreventie. Dit betekent dat klanten actief worden ondersteund bij het voorkomen van schades, niet als een eenmalige actie, maar als een continu proces.

Wat biedt Zego Consultancy aan klanten?

Met de introductie van Zego Consultancy krijgen klanten die behoefte hebben aan extra ondersteuning de mogelijkheid om gebruik te maken van professioneel advies en begeleiding op het gebied van schadepreventie. Dit kan helpen om de operationele kosten van een wagenpark te verlagen en de efficiëntie te verbeteren. Door middel van maatwerkoplossingen en continue monitoring kunnen klanten proactief hun schadepreventiestrategieën verbeteren en zo hun risico's minimaliseren.

Voordelen van de samenwerking voor Zego-klanten

Voor Zego-klanten betekent deze samenwerking met DriverLinQ dat zij kunnen profiteren van een uitgebreider dienstenpakket dat gericht is op het optimaliseren van de verzekeringsoplossingen voor hun wagenparken. Door de toevoeging van de optionele module en consultancydiensten kunnen klanten hun schadeclaims verminderen en hun operationele efficiëntie verhogen. Dit kan uiteindelijk leiden tot kostenbesparingen en een verbeterde algehele bedrijfsprestatie.

Conclusie

De samenwerking tussen Zego en DriverLinQ biedt Zego-klanten de mogelijkheid om hun schadepreventiestrategieën te versterken en hun operationele kosten te verlagen. Met de introductie van Zego Consultancy kunnen klanten profiteren van professioneel advies en begeleiding op maat, waardoor ze proactief kunnen werken aan het minimaliseren van risico's en het optimaliseren van hun wagenparkverzekeringen. Deze samenwerking benadrukt het streven van Zego om innovatieve en klantgerichte oplossingen te bieden aan haar klanten in de transportsector.